Aquest reggaeton en català d'uns estudiants s'ha fet viral i no et deixarà indiferent

per Adolescents.cat, el 11 de juliol de 2019 a les 13:03
Cada cop hi ha més reggaeton feminista, però no ens podem enganyar, la majoria de cançons de reggaeton tenen lletres i videoclips molt masclistes.

Per denunciar precisament això, un grup d’alumnes de l’Institut Montserrat Roig d’Elx, a València, han gravat un vídeo en què els nois i les noies s’han intercanviat els rols que es veuen normalment als videoclips.


És per això que són els nois els que fan moviments molt sexualitzats i les noies tenen una actitud i un missatge dominant.

Al final del vídeo envien un missatge molt clar al món: “la música és el llenguatge universal de la humanitat. La música és cultura, identitat. És la banda sonora de la nostra vida, i no la volem masclista”.




El vídeo no només s’ha fet molt viral, sinó que a més, ha quedat finalista en un concurs de la Generalitat valenciana per promoure la pau, els valors i els drets humans als instituts del País Valencià.



El cantantMiki Núñez visita AdolescentsiCat. El cantant ens ha avançat algunes novetats sobre el seu disc i ens ha revelat algunes curiositats. El Miki no s'escapa dels jocs que li tenim preparats ni de respondre TOTES les preguntes del nostre temut interrogatori íntim.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: