Una influencer es queda calva en directe i ens dóna tota una lliçó

per Adolescents.cat, el 14 de juliol de 2019 a les 10:00
No ens enganyem, tots i totes hem fet alguna liada a la nostra vida per voler fer coses que en realitat hauria d’haver fet un/a professional. Això és el que li va passar a la influencer Lori Faith, coneguda per ser una apassionada de la bellesa i pels seus canvis d’imatge i estridents colors de cabells.

La Lori volia un canvi de ‘look’ i se li va passar pel cap fer-s’ho ella mateixa. Primer de tot es va decolorar els cabells, això ja de per sí ja és molt agressiu. Però fins aquí tot anava bé. El problema és que no només volia els cabells ros platí, sinó que el volia molt llis i ella el té molt arrissat.


Es va gravar aplicant-se un producte d’allisat pels cabells, especial per a cabells molt arrissats. El que no s’esperava era que es quedaria calva en directe davant de tots els seus seguidors i seguidores!
 

La noia no va llegir les instrucció d’aplicació del producte, que advertien no utilitzar-lo amb processos com la decoloració. Molta gent la va advertir en el directe, però com va dir ella en un vídeo de youtube posterior, “estava massa impacient i vaig dir, ‘no, ho faré ja’. Tenia els cabells blaus, i amb aquest procés fins i tot m’havia cremat parts del cap. Però vaig decidir fer-ho. Vaig veure com l’allisador no només s’enduia el blau dels meus cabells, sinó que sentia com el producte s’introduïa pel meu cuir cabellut fins al meu cervell. Va ser horrible”.



Després de moltes llàgrimes, la Lori ha aconseguit acceptar la seva nova imatge. De fet, ella mateixa explica que la seva mare té alopècia i l’ha ajudat molt en el procés d’acceptar aquesta nova imatge.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

letting my bald head breath for the day

Una publicación compartida de lolá faith (@lorijfaith) el


La lliçó que ha deixat aquesta influencer és clara: “no et facis res, a no ser que sigui en mans d’un professional, o et passarà com a mi”. 



El cantantMiki Núñez visita AdolescentsiCat. El cantant ens ha avançat algunes novetats sobre el seu disc i ens ha revelat algunes curiositats. El Miki no s'escapa dels jocs que li tenim preparats ni de respondre TOTES les preguntes del nostre temut interrogatori íntim.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: