Aquestes són les carreres amb la nota de tall més alta aquest 2019!

per Redacció, el 12 de juliol de 2019 a les 11:26
El doble grau de Física i Matemàtiques a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) torna a ser la carrera amb la nota de tall més alta aquest 2019 -PODEU CONSULTAR AQUÍ TOTES LES NOTES DE TALL-. Per entrar-hi, els estudiants necessiten com a mínim un 13,418, una dècima més que l'any passat. El mateix grau a la Universitat de Barcelona (UB) és la segona carrera amb més nota, amb un 13,340.

Filosofia, Política i Economia, el grau conjunt de la UAB i la UPF passa a ser la tercera carrera amb la nota més alta (l'any passat va ser la cinquena) amb un 12,888, i la segueixen Matemàtiques a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), amb un 12.854, i Enginyeria Física també a la UPC, amb un 12,770.


Medicina al campus de l'Hospital Clínic de la UB desapareix aquest any del rànquing de les cinc carreres amb més nota de tall, i es col·loca a la setena posició amb un 12,744, darrere del doble grau de Bioquímica i Biologia Molecular i Biotecnologia de la Universitat Rovira i Virgili URV), que té un 12,768. Us deixem amb el rànquing que ha publicat Universitats:

 

Notes de tall de totes les carreres universitàries by naciodigital on Scribd

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: