Noies, aquest és l'invent que estàvem esperant

per Adolescents.cat, el 15 de juliol de 2019 a les 09:17
Si has anat a concerts i festivals sabràs que una de les pitjors parts és haver de fer cues interminables per poder fer pipí en uns lavabos portàtils claustrofòbics, bruts i amb molt mala olor. 

La Gina Periér, una arquitecta francesa, va veure la necessitat de patentar un orinari per a les dones perquè puguin fer pipí tranquil·lament als festivals i activitats a l’aire lliure. És per això que va crear “Lapee”, el primer lavabo femení per a festivals i festes al carrer.


El “Lapee” es va estrenar al festival danès de Roskilde. Va ser tot un èxit i no van parar d’arribar comentaris positius a través d’Instagram dient coses com: “El millor invent”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💗💗💗 #rf19 #lapee

Una publicación compartida de Lapee (@lapee_dk) el


I com funciona? És com un wc individual amb el seu dipòsit incorporat adaptat a les noies per una major comoditat i amb un separador per tenir intimitat. A més, el forat per orinar està una mica més elevat per apuntar millor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How does it work ? Well it’s very simple : get in, pee, get out ! You can look around but no one sees you 💞 #lapee

Una publicación compartida de Lapee (@lapee_dk) el


 

Un invent perfecte! Més ràpid, més còmode, redueix les males olors i dóna privacitat. T’agradaria que arribés als nostres festivals i festes?
Arxivat a:
OCI, invent, festivals, noies, orinari
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: