Què diu el teu nom sobre tu? Comprova-ho!

per Adolescents.cat, el 18 de juliol de 2019 a les 12:15
Segurament algun cop has sentit parlar de la numerologia, una pseudociència que estudia el significat ocult dels números i la pràctica de l’endevinació assignant un número a cada lletra de l’abecedari i un significat especial a cada número.

Així doncs, segons aquesta ciència el teu nom també té un significat. Si el vols saber l’únic que has de fer és escriure el teu nom en un paper i a cada lletra associar-li el número de la següent taula. Quan tinguis tots els números, has de sumar-los entre sí fins que només te’n quedi un (és a dir, si obtens un número de dues xifres, hauràs de sumar-los entre ells de nou).

Quan tinguis el teu número, mira’t al significat aquí sota! Això és el que amaga el teu nom:

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: