Per què aquest famós no tornarà a comprar mai més aquí?

per Adolescents.cat, el 19 de juliol de 2019 a les 10:46
Aquesta setmana hi va haver una imatge que es va fer viral gràcies a Jon Kortajarena. El model i actor va penjar una imatge d’uns xurros del Carrefour que anaven embolicats amb molt plàstic. La foto anava acompanyada d’aquest missatge: “Això és vergonyós. I hauria de ser il·legal. Jo no torno a comprar a Carrefour. Qui vulgui xurro, que mengi xurro, però sense plàstic!”.
 


Molta gent va comentar la imatge per recolzar el seu missatge, i a part es va obrir debat sobre el preu del xurro: “A part del plàstic, que ratlla l’absurd… 9,90€ el xurro? Ho he llegit bé?”.

Per sort, cada cop hi ha més gent que està prenent consciència sobre el medi ambient i del consum desproporcionat que fem de plàstics, sobretot els d’un sol ús. Aquí podeu veure més gent que ha compartit la seva preocupació a Twitter pels embalatges de diferents productes:

 

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: