7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 22 de juliol de 2019 a les 14:52
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.

Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 17 anys
Eres el meu millor amic i sempre hem tingut una connexió gegant. Ara estàs amb una noia (encara que davant meu no ho hagis admès mai) i com ella i jo no ens portem bé t'he deixat de parlar. Només vull que sàpigues que ho he fet perquè siguis feliç amb ella. T'estimo.

Noi, 16 anys
Ens creuem pel carrer Aribau cada dimarts cap a les 19.15h. Crec que vens d'entreno de volei perquè vas amb genolleres. Vas amb una altra nena que s'assembla molt a tu, però és més alta. El teu mòbil és blau i portes una foto amb un fons groc a la funda. Sempre ens creuem mirades i m'encantaria dir-te alguna cosa. Si llegeixes això, plis, fes-me un somriure el pròxim dia que ens creuem. Crec que ja saps qui sóc: porto una carpeta d'acadèmia d'angles.

Noia, 16 anys
Va ser fa 2 setmanes més o menys, a Pineda de Mar, jo anava en cotxe al lloc del copilot i tu estaves vestida amb roba de futbol, parlaves amb dues o tres persones més a la vorera i vaig passar amb el cotxe. No vam separar mirades fins que vaig girar el carrer i tinc molta curiositat per saber qui ets. Digues alguna cosa.

Noi, 16 anys
Des de petits que ens coneixem pel cau. Sempre em sigut molt amics però aquest any ens em apropat encara més. Les nostres amigues en broma ens diuen que som parella i la veritat m'agradaria que fos així. Ets molt guapa amb el teu cabell negre (ja m'entens). Espero que la pròxima vegada que ens veiem em diguis alguna cosa.
Noia, 14 anys
Ara fa un mes que parlem, un mes de connexió. Jo pensava que no sabies qui era, total, ets dos anys més gran que jo, i a l'insti tampoc ens havíem parlat molt. Quan em vas obrir per IG, em vaig sorprendre moltíssim. Després de la nostra quedada i d'aquella abraçada davant de tota l'ESO, sent la més tendra que mai algú m'ha fet, em vaig adonar dels meus sentiments per tu. Sé que ara es veu que et mola una, però em sap greu que ja no parlem tant, que ja no tinguem aquesta connexió de fa dues setmanes. Només vull dir-te que els meus sentiments són els més forts que he tingut mai per algú i que t'aprecio molt, més que a gent a la que conec des de fa anys. Així que merci per totes les xerrades i converses que hem tingut, i espero tornar a tenir-les, ara que és estiu i els dos tenim més temps.

Noia, 17 anys
Tant tu com jo fem rem, però a diferents clubs, i tenim el mateix nom. Normalment tu remes quarta estribord, amb les sèniors de Rem Badalona. Té demanat sol·licitud a l'Instagram, però no m'has acceptat. Mai hem parlat, però m'encantaria conèixer-te. Sento que m'atraus moltíssim. Sóc massa tímida per dir-te alguna cosa.

Noi, 14 anys
T'he conegut per extraescolars. No sé com, però m'agrades moltíssim. Tu ets noi i jo MAI havia sentit res per un noi, però tu has estat diferent. L'únic que sé és que m'enamora la teva forma de ser tan per dins com per fora i la teva intel·ligència i la teva manera de guanyar-te el respecte. Tens els cabells foscos, una mica llargs i aixecats. No anem al mateix institut però vivim força a prop. Si et sents identificat, obra'm al Whats...



 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: