Aquest famós actor descobreix que la seva germana gran en realitat és la seva mare!

per Adolescents.cat, el 24 de juliol de 2019 a les 10:32
El documental Dr. Jack i Sr. Nicholson (2018) emès diumenge passat en Art, una cadena de televisió francesa, sobre la carrera i la vida d'aquest polifacètic actor ha tornat a treure a la llum la seva particular història familiar. 

Amb motiu del llançament de Chinatown, un periodista de Time Magazine va investigar el passat de l'actor per realitzar un article sobre l'estrella de la pel·lícula. Per aconseguir informació, el periodista va parlar amb veïns, familiars i gent pròxima a ell. Després de la investigació, va descobrir que la veritable mare de l'actor era la que es feia passar per la seva germana gran, June. Ella tenia 17 anys quan es va quedar embarassada, estava soltera i no estava segura de qui era el pare. Quan Jack va néixer, els pares de June van decidir educar-lo com si fos seu i no dir-li qui era la seva veritable mare.


Resultado de imagen de jack nicholson el resplandor


L'actor va descobrir-ho a través de la trucada telefònica del periodista, quan tenia 37 anys. La seva primera reacció va ser de negació. Llavors, els que creia que eren els seus pares i la seva germana gran ja havien mort, només la seva altra "germana", la seva tieta Lorraine, va poder confirmar que el periodista no s’equivocava. Nicholson va declarar anys després que havia estat "un moment bastant dramàtic, però no el que es diria traumàtic". "Després de tot, quan vaig descobrir qui era la mare ja era madur psicològicament. De fet, em va aclarir moltes coses. Si vaig sentir alguna cosa, va ser, sobretot, agraïment".


Però qui és el pare de Jack Nicholson? Una biografia de l'actor publicada el 1994, La vida de Jack, apunta dos noms: un és Eddie King, actor i company de ball de June o Don Furcillo-Rose, cantant i exnòvio de June.

Jack Nicholson és mundialment conegut per la pel·lícula de por "El resplandor":

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: