Estem flipant amb aquests nous tatuatges (i la seva funció)

per Redacció, el 26 de juliol de 2019 a les 07:18
Per molts els tatuatges són símbols que representen una filosofia de vida, un record, un amor, una amistat...a partir d'ara, però, podrien ser molt més que això.

I és que un grup d'investigadors d'Alemanya ha desenvolupat una tinta per a tatuatges que permet detectar i controlar certes malalties.


Resultado de imagen de wow gif

Segons expliquen els científics, la tinta canvia de color quan hi ha variacions en certs biomarcadors, com els nivells de glucosa o el PH. Així doncs, aquests tatuatges poden ser molt útils a l'hora de descobrir i vigilar malalties cròniques com la insuficiència renal.


Per exemple, el sensor de la glucosa utilitzat en aquesta tinta fa que el pigment passi de groc a verd quan hi ha modificacions en la concentració d'aquesta substància. D'aquesta manera es pot detectar si la persona pateix alguna afectació, com ara diabetis. 
Arxivat a:
ACTUALITAT, tatuatge
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: