6 trucs psicològics que et poden ajudar en diferents situacions

per Redacció, el 3 d'agost de 2019 a les 06:00
Al llarg dels anys, els professionals dels àmbits de la psicologia i la sociologia han anat recopilant alguns comportaments que ens poden ajudar en certes situacions. A Esquire han fet un recull d'aquests trucs. Us portem els més interessants:



 




Versió sense playbuzz

Si vols que algú et doni la raó...
Mentre parles, assenteix amb el cap de tant en tant, és a dir, fes el gest del "sí". Inconscientment, el cervell de l'altra persona interpretarà que estàs dient una cosa certa i és probable que acabi estant d'acord amb tu.

Si vols causar una bona impressió...
Estigues molt atent/a a la manera en com et presentes i t'acomiades. S'ha demostrat que tendim a recordar el principi i el final dels moments que vivim, per tant, assegura't de fer les coses bé a l'inici i a la fi. Aquest consell també et serveix per a les redaccions: un bon començament i una conclusió convincent, són claus a l'hora de fer el teu escrit interessant.

Si vols saber qui et té més confiança...
Fixa't en qui et mira quan esteu rient. Segons els experts, quan ens agafa un atac de riure tendim a mirar la persona del grup amb qui ens sentim més còmodes.

Si vols saber alguna cosa sobre algú...
Utilitza el silenci. Si has fet una pregunta a una persona i la resposta que t'ha donat no t'acaba de convèncer, mira-la als ulls i mantingues el silenci. El més probable és que l'altre se senti pressionat a seguir parlant i t'acabi explicant més coses.

Si vols seduir a algú...
Imita subtilment algun dels moviments que faci i, de tant en tant, digues el seu nom. Això fa que l'altra persona se senti més pròxima a nosaltres i estigui més còmode.

Si vols aprendre alguna cosa...
Ensenya-la. Quan estiguis estudiant o aprenent a utilitzar algun dispositiu nou, la millor manera de saber com ho portes, és ensenyar-li a algú. Per tant, explicar-ho als altres t'ajudarà, no només a reforçar el que ja sabies, sinó també a comprovar si realment et saps els apunts o has après a utilitzar l'aparell que estaves provant.
Arxivat a:
CONSELLS, trucs
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: