Aquestes són les 8 característiques que defineixen la vostra generació: hi esteu d'acord?

per Redacció, el 4 d'agost de 2019 a les 06:00
La majoria de vosaltres formeu part de la generació Z, la qual inclou totes aquelles persones nascudes entre el 1995 i el 2015. Segons explica la professora de Comunicació de la UOC Mireia Montaña, la vostra generació es caracteritza per haver crescut envoltada de noves tecnologies i dels fenòmens que se'n deriven, com ara els youtubers i els instagramers. 



Aquests, però, no són els únics trets que comparteixen els nascuts a mitjans dels 90 i a principis dels 2000. D'acord amb els experts, també tenen aquestes altres característiques en comú: hi esteu d'acord?

 


Versió sense playbuzz
- No concebeu un món sense internet: Google, Instagram i Youtube formen part del vostre dia a dia.

- Sou previnguts pel que fa a la vostra privacitat: teniu en compte els perills de les xarxes socials i sou més conscients dels riscos que comporten que la generació anterior.

- Sou autodidactes: busqueu el que voleu aprendre a Internet i us agrada fer les coses per vosaltres mateixos/es. 

- Esteu acostumats a realitzar diverses tasques a l'hora, com per exemple utilitzar dispositius diferents a la vegada.

- Teniu una sexualitat oberta i fluida: només un 66% de la vostra generació es considera "exclusivament heterosexual", un percentatge molt més baix que el de la resta de generacions.

- Us impliqueu més: demostreu activisme social i conscienciació sobre problemàtiques com el canvi climàtic.

- Sou impacients: el fet d'haver crescut amb Internet –el qual ens proporciona el que volem al moment- fa que tingueu poca paciència i us costi esperar.

- Busqueu feines flexibles: voleu treballar en llocs que us permetin conciliar la vostra vida laboral amb la vostra vida social.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: