4 maneres de viatjar (pràcticament) gratis i veure món

per Redacció, el 1 d'agost de 2019 a les 11:38
Sabem que a molts i a moltes de vosaltres us agrada viatjar i si pot ser barat, o fins i tot gratis, doncs encara millor. És per això que avui hem fet un recull amb opcions per visitar altres països d'una manera molt econòmica. Hem tret la informació de blogs especialitzats i també de pàgines oficials d'organitzacions. A l'article trobareu links en cada una de les alternatives per si en voleu més informació:


 


Versió sense playbuzz

Beques de viatge

Tant les entitats públiques, com el Ministeri d'Educació, com les privades ofereixen subvencions perquè pugueu visitar altres països. Aquest tipus de beques busquen promoure l'intercanvi cultural i fomentar valors com la solidaritat. Si bé és cert que algunes d'aquestes ajudes estan lligades a les notes de l'estudiant, no totes tenen una relació directa amb les valoracions acadèmiques. Per tant, si us ha anat malament un curs, tranquils, perquè seguiu tenint l'oportunitat d'optar a una beca. Us deixem algunes pàgines on podeu trobar informació sobre aquest tipus d'ajudes:

- Trabajarporelmundo.org
- Becas MAEC-AECID:
- Becas UNESCO
- Becas Santander


Voluntariats
Els voluntariats són una molt bona manera d'ajudar els altres i veure món sense gastar-se pràcticament diners. Actualment hi ha denses d'organitzacions que ofereixen voluntariats en què paguen menjar i allotjament a canvi de la vostra ajuda. Us deixem amb algunes de les millors webs relacionades amb aquest tema:

- Voluntariat Europeu: Aquests voluntariats són finançats per la Comissió Europea i ofereixen intercanvis arreu del continent. Solen durar 1 any i t'acostumen a pagar, també, els bitllets d'avió.

- Workaway: Aquesta pàgina recull ofertes de voluntariat arreu del món: des d'Austràlia, passant per Amèrica fins a Àsia.


- Oficines de joventut: Si voleu assessorament directe, podeu acudir a l'oficina de joventut que us quedi més propera. Les podeu consultar aquí.

Treballar en granges
Treballar en granges és una bona manera de visitar països amb un nivell econòmic alt, com Nova Zelanda o Austràlia, de manera econòmica. Hi ha moltes organitzacions i també entitats privades que organitzen aquest tipus d'estades laborals. Aquí teniu algunes webs:

- WWOOF: Aquesta web conté un ampli llistat de granges on pots oferir els teus serveis a canvi de menjar, allotjament i en alguns casos, un sou. En el seu cercador podeu buscar el país que us interessi visitar.

- Workaway: Aquesta web també us permet filtrar les ofertes per tal de buscar aquelles que siguin en granges. 


Au Pair
Si us encanten els nens, aquesta és una de les millors opcions per viatjar sense gastar-se diners. Com segurament ja sabeu, aquest mètode consisteix en anar a viure amb una família i cuidar els més petits de la casa. Normalment hi ha certs requisits, com edat –mínim 17 anys- i idioma –tenir coneixements bàsics de la llengua del país on es viatja-.

Podeu trobar més informació a Aupairworld.

 
Arxivat a:
RÀNQUINGS, gratis, viatges
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: