5 coses que passen aquest agost i que t'agradarà saber

per Redacció, el 5 d'agost de 2019 a les 11:13
Ja hem tornat a encetar un nou mes d'agost, una època marcada per les vacances i els concerts a l'aire lliure. Us portem algunes coses que passaran durant aquestes setmanes i que potser us agradarà saber.



 


Versió sense playbuzz

Agost, el mes dels Perseids
Aquesta època de l'estiu és una de les preferides pels amants de l'astronomia, ja que es produeix la pluja d'estrelles més famosa de l'any: la dels Perseids. Les nits en què aquesta pluja estelar serà més intensa seran les de l'11, 12 i 13 d'agost.

Dies mundials curiosos
El mes d'agost se celebren dies mundials bastant curiosos, com el Dia Internacional de les Persones Esquerranes (13 d'agost); el Dia Mundial de les Patates Fregides (el 20 d'agost) i el Dia Mundial de Mary Poppins (el 29 d'agost). Moltes empreses aprofiten aquestes dates per fer alguna promoció o descompte especial, així que val la pena estar al cas.

Agost, un dels mesos més sexuals
Les vacances, el bon temps... Converteixen l'agost en un dels mesos en què es practiquen més relacions sexuals i també en què hi ha més embarassos.

El mes dels concerts gratis
Agost és un dels mesos amb més festivals, concerts i festes majors –se'n celebren més de 300!-...i moltes d'aquestes activitats són gratis. Aquest cap de setmana, per exemple, són les festes de Maçanet de la Selva i Gelida. A més a més, a finals d'agost també té lloc l'Acústica de Figueres, un festival gratuït on actuaran artistes top com la Pegatina, Zoo, Oques Grasses, Buhos...

Un bon mes per fer maratons
Si voleu aprofitar el temps lliure per fer maratons de sèries i posar-vos al dia és un bon moment, ja que s'estrenen noves temporades de ficcions com Las Chicas del Cable, Glow, Derry Girls i 13 Reasons Why. A més a més, arriben als cinemes pel·lícules molt esperades com Érase una vez en... Hollywood, la nova de Tarantino.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: