Així és la primera model trans que ha fitxat per una famosa i polèmica marca

per Adolescents.cat, el 6 d'agost de 2019 a les 11:20
Victoria’s Secret no destaca precisament per ser una marca inclusiva i amb diversitat de models. De fet fa poc us explicàvem que es deixaran de celebrar les seves famoses desfilades.

Ara bé, el seu últim fitxatge surt del comú. Valentina Sampaio, de 22 anys, es converteix en la primera model transsexual de Victoria’s Secret.


Aquesta jove model de Brasil ha sabut trencar motlles i des de fa mesos moltes firmes la volen per a desfilades i promoció. Va ser portada de Vogue París, ha desfilat a la Mercedes Benz Fashion Week de Madrid, i ara ha estat contractada per la marca més famosa de roba interior.

Ella mateixa ho va anunciar a través d’Instagram amb una imatge en la que donava a entendre que estava enmig d'una sessió de fotos per a la col·lecció VS Pink de la marca:

 

Sens dubte és una bona notícia, però encara queda molt camí per recórrer en el món del modelatge.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: