Una influencer revela el seu verdader aspecte per error i la gent es queda flipant

per Redacció, el 6 d'agost de 2019 a les 12:19
Diuen que no ens hem de creure tot el que veiem i la història que us explicarem a continuació ho demostra. La seva protagonista és la bloguera xinesa Bilou, una de les influencers més populars a Àsia.

La Bilou es va fer famosa gràcies a la plataforma Douyu, una mena de Youtube on els usuaris poden compartir contingut en directe i parlar amb els seus seguidors.


De fet es guanyava la vida fent vídeos per alguns dels seus followers: hi mantenia converses privades per les quals havia arribat a cobrar més de 10.000 euros.

Doncs bé, fa uns dies, la veritat sobre aquesta famosa influencer va a sortir a la llum: durant una transmissió en directe, un error tècnic va provocar que el filtre que utilitzava habitualment en els seus vídeos deixés de funcionar. Això va fer que els seus seguidors veiessin per primera vegada la seva verdadera cara: la d'una dona de 58 anys. Fins llavors la Bilou s'havia fet passar per una jove universitària.

 

La bloguera no es va adonar del que estava passant fins al cap d'uns minuts, quan va començar a perdre centenars de followers i a rebre comentaris ofensius. 

El cert, però, és que revelar la seva verdadera identitat li ha acabat sortint bé. La seva història s'ha fet tan famosa a la Xina que en pocs dies no només ha recuperat els seguidors que va perdre sinó que n'ha guanyat: ha passat de 50.000 a més de 600.000!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: