7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 12 d'agost de 2019 a les 07:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys
Cada vegada que et veig ballar m’enamoro més. Els teus cabells llargs i rossos, els teus ulls foscos connectant amb els meus, el teu somriure tan bonic i el teu riure tan contagiós... Em tornen boja.

Noia, 14 anys
Anem juntes al cau, les dues som noves d'aquest any. Tens una germana petita que també va amb nosaltres a la mateixa unitat. No sé com, però estic enamorada de tu❤ Sé que molts cops sóc súper pesada però és que m'encanta molt parlar amb tu. Hi ha moments en què crec que t'agrada i altres que no. Si ets sents identificada no fa falta que diguis res si no vols. Només vull que ho sàpigues.

Noia, 15 anys
Et coneixo literalment de tota la vida i pensava que no em molaries però cada cop que ens veiem em pillo més de tu, de com ets i sobretot de com em tractes. Però tinc por de donar el pas i perdre’t per sempre perquè no sé si tu sents el mateix encara que sempre ets molt ‘carinyós’ amb mi.

Noi, 15 anys
Anem junts a l’insti i ja fa un temps que ho vam deixar... Ara tu no sents el mateix que jo i des del primer dia que es va acabar la nostra relació ho estic passant fatal. Sé que ja res podrà tornar a ser igual però donaria el que fos perquè es repetís aquell moment en el que em vas demanar si et podies asseure amb mi al bus de les colònies. Des d'aquell moment tu has sigut una de les persones més importants que he tingut. T'estimo.

Noi, 16 anys
Ets el meu veí i amic des que teníem 3 anys. Tu sempre has sigut dels més populars però igualment et vas fixar amb mi i vam tenir un rotllo fa uns anys. Després vam deixar de fer-nos, però aquest últim any hem tornat a ser com millors amics i no et puc treure del meu cap. A part em poses molt!

Noi, 15 anys
Des del primer dia de 1r d'ESO que em vaig fixar en tu, eres nova però vas venir al casal d'estiu d'anys anteriors. Sempre he sentit coses per tu i burro de mi pensar que només estava pillat per passió... No ha estat fins tot aquest últim curs de 4t que he estat enamoradíssim de tu i que m'he esforçat moltíssim per intentar obrir-me i parlar-te però no m'he atrevit per la meva timidesa... Moltes vegades ens hem creuat mirades, però no crec que hagin significat res per a tu (tot i que alguna vegada m'hagi fet il·lusions). Ara que s'ha acabat l'insti no sé si ens tornarem a veure, i menys si l'any que ve marxes a un altre, però tant debò sàpigues qui soc i que te n'adonis que he estat enamorat tant temps de tu...

Noia, 14 anys
Tens 18 anys i ets amic del meu germà, no paro de pensar en tu. Pensava que eres igual de maco amb tothom però fa uns dies quan el meu germà estava a casa amb uns amics, tu ja havies marxat al teu poble on vas de vacances. Em van dir que jo et molava, després un altre amic del meu germà amb el que estem liats m’ho va confirmar. Si veus això digues alguna cosa!



 
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: