13 invents molt estranys que s'estan fent virals, els faries servir?

per Adolescents.cat, el 7 d'agost de 2019 a les 11:05
Cada cop som més conscients del canvi climàtic, de la importància de començar a viure de forma més sostenible a través del consum responsable, intentar viure generar el mínim de residus, reciclar, etc.

La dissenyadora nord-americana Nicole McLaughlin s’està fent viral amb els seus invents reciclats. Després dels seus estudis de Tecnologia i Mitjans digitals durant la seva època universitària, va aconseguir una beca a Reebok, on ara treballa dissenyant calçat.

A través del seu instagram personal, McLaughlin dóna una segona vida a plàstics, teles, ampolles... L’objectiu dels seus invents, més que buscar una estètica, és despertar consciències i fer reflexionar.

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: