Per què cada dia hi ha més persones que fan servir aquestes calces?

per Adolescents.cat, el 20 d'agost de 2019 a les 09:57
Cada dia són més les persones que es neguen a utilitzar tampons i compreses. Algunes ho fan per protestar contra els preus d'aquests articles, els quals consideren excessivament cars. Altres, en canvi, han renunciat a fer-los servir per a reduir residus i lluitar contra el canvi climàtic.

Tenint en compte això, doncs, no és d'estranyar que hagi incrementat l'èxit de certs productes "alternatius", com per exemple el de les calces menstruals.


Aquest tipus de roba interior, fabricada per diverses marques, és capaç d'absorbir la menstruació gràcies a una combinació de teixits especials que les fan transpirables, antibacterianes i hidròfugues. És a dir, a més a més d'absorbir la regla i evitar taques als pantalons, també neutralitzen l'olor menstrual i protegeixen de possibles infeccions.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si tienes días de menstruación más intensa: CULOTTE ARAN PLUS es tu Cocoro! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ MODELO DE DOBLE ABSORCIÓN. Es de algodón, de corte ancho, comodísima y elegante. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Recibe la nueva versión mejorada: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Mayor área de absorción por delante y por detrás ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Cintura más alta para sentirte más recogida ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Pernera más elástica y más cómoda ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🎉PROMO ACTIVA: Si llevas más de 3 productos ahorra el 10% con el código +3COCORO. ¡Puedes combinar modelos y tallas!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Si tens dies de menstruació més intensa: culotte ARAN PLUS és la teva Cocoro!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ MODEL DE DOBLE ABSORCIÓ. És de cotó, de tall ample, comodíssima i elegant.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Rep la nova versió millorada:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Major àrea d'absorció per davant i per darrere⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Cintura més alta per a sentir-te més recollida⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Pernera més elàstica i més còmoda⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🎉PROMO ACTIVA: Si portes més de 3 productes estalvia el 10% amb el codi +3COCORO. Pots combinar models i talles!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ If you have more intense menstruation days: CULOTTE ARAN PLUS is your Cocoro!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ DOUBLE ABSORPTION MODEL. It is cotton, wide cut, very comfortable and elegant.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Receive the new improved version:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Greater absorption area in front and behind⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Higher waist to feel more collected⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - More elastic and more comfortable leg⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🎉BIG PROMO: If you have more than 3 products, save 10% with the code +3COCORO. You can combine models and sizes! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bragasmenstruales #periodpanties #cocoro #menstruación #feminismo #bleeding #lingerie #laregla #freebleeding #estoyconlaregla #tengolaregla

Una publicación compartida de COCORO® (@cocorointim) el


I són efectives? Doncs segons les opinions de diverses usuàries a les xarxes socials, sí. Ara bé, cal canviar-se-les com a mínim dues vegades al dia, almenys durant els moments en què el sagnat sigui intens.

Un cop fetes servir, l'únic que cal fer és rentar-les com qualsevol altra peça de roba i reutilitzar-les cada vegada que sigui convenient. Què en penseu? Les faríeu servir?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: