Televisió i sèries

L'abans i el després dels actors de «Polseres vermelles» Han canviat molt?

per Redacció, el 21 d'agost de 2019 a les 22:25
L'any 2012 es va estrenar una de les sèries que més ens han marcat, "Polseres vermelles"; la història d'uns nois i noies que coincideixen a l'hospital a causa de les seves malalties. Allà vam descobrir el talent d'un jove Àlex Monner que més tard va ser un dels protagonistes de la sèrie de Telecinco, "Sé quién eres"; també actors com Igor Szpakowski i Mikel Iglesias, que han anat treballant des que es va acabar la sèrie. 



Com que més d'una vegada ens heu demanat com són ara els actors de la sèrie, i també perquè sabem que us agraden aquest tipus d'articles, us ensenyem com són ara els protagonistes!

 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: