5 fotos molt polèmiques d'influencers

per Redacció, el 22 d'agost de 2019 a les 10:37
Fa poc us explicàvem que la famosa sèrie d'HBO "Chernobyl " havia fet augmentar el nombre de fotografies a Instagram en aquesta zona d'Ucraïna. Un fet que va ser denunciat per diversos usuaris i que va provocar molt debat a les xarxes socials.



La majoria de crítiques destacaven que Prypiat -la ciutat on està situada la central nuclear de Txernòbil- és una zona radioactiva, on se segueixen establint protocols de seguretat molt estrictes. Per tant, fer-se fotografies en aquesta zona era, segons molts usuaris, "poc responsable" i també "poc respectuós" per a les víctimes de l'accident nuclear que va tenir lloc a finals dels 80.

Aquests tipus d'imatges, però, no són les úniques que han generat controvèrsia a la xarxa social. A Bored Panda han fet un recull d'algunes de les fotos més polèmiques publicades a Instagram. Aquí en teniu algunes:

 


Arxivat a:
RÀNQUINGS, influencers
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: