Logotip de Adolescents.cat

Aquests són els 8 tipus de nas més comuns: tu amb quin t'identifiques?

per Redacció, el 22 d'agost de 2019 a les 11:55
Segons el científic Abraham Tamir hi ha 14 formes de nas diferents. Almenys aquesta és a la conclusió a la qual va arribar després d'analitzar més de 1.800 fotos de persones d'arreu del món. D'acord amb l'investigador, d'aquestes 14, n'hi ha 8 que són molt comunes. Us les deixem a continuació: vosaltres amb quina us sentiu identificats?



 


Versió sense playbuzz

Nas amb punta inclinada
La característica principal d'aquest tipus de nas és la longitud. El pont, com podeu veure en la imatge, és pràcticament recte, mentre que la punta s'inclina lleugerament cap a baix.

Nas grec
Rep aquest nom per les escultures de l'Antiga Grècia, en què els artistes solien recrear aquest tipus de nas en les seves figures. Com podeu veure en la imatge, el nas grec es caracteritza per ser estret, llarg i totalment recte.

Nas de garfi
Aquest tipus de nas es caracteritza per ser encorbat des de la base fins a la punta.

Nas arquejat
És similar al nas de garfi, però en aquest cas la forma de corba va des de l'os nasal fins a la punta. 

Nas de botó
Aquest tipus de nas és curt, poc allargat i la punta és arrodonida, per això rep el nom de nas de botó.

Nas recte
Com el seu nom indica, la forma d'aquest nas és recta i es caracteritza per unes fosses nasals àmplies. És molt comuna en els països asiàtics.

Nas còncau
És petit i té un petit arc damunt de l'os nasal, com podeu veure en la imatge.

Nas prominent
El pont d'aquest tipus de nas és força prominent i la punta, arrodonida.

Arxivat a:
RÀNQUINGS, nas, cara
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: