Ha estat més de 50 anys sense tallar-se les ungles, vols veure com són?

per Redacció, el 22 d'agost de 2019 a les 20:34

Shridhar Chillal té 82 anys, i fins ara té el rècord de ser l'home que ha tingut les ungles més llargues del món. Fa un anys va decidir tallar-se-les després de més de 50 anys sense fer-ho! va arribar a tenir unes ungles que superaven el dos metres de llarg.


Tenint en compte això, no és d'estranyar que necessités una funda especial "per recollir-les" durant les nits i així poder dormir sense que fossin una molèstia ni que se li trenquessin.

Chillal ha explicat en diverses ocasions que va decidir no retocar aquesta part del seu cos després que un professor l'esbronqués per haver-li trencart una ungla i li digués que seria incapaç de tenir cura de les seves.


Les seves ungles han estat exposades al museu de Ripley's Believe It Or Not de Nova York.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: