Abans i després

Era atractiu Jordi Sánchez, Recio a «La que se avecina», quan era adolescent? [L'ABANS I EL DESPRÉS]

per Redacció, el 23 d'agost de 2019 a les 19:08
Segur que coneixeu l'actor Jordi Sánchez (54 anys) per fer d'Antonio Recio a la sèrie La que se avecina o per ser un dels dos grans protagonistes de la mítica sèrie catalana Plats Bruts que tant va triomfar a finals dels 90 i principis dels 2000 (i que encara avui en dia la podem veure molts estius a TV3). 



Doncs bé, durant una entrevista a Telecinco, hem pogut recuperar algunes imatges de l'actor quan era adolescent.
 

En Jordi va estudiar infermeria pero tenia clar que la seva passió era actuar per això també es va llicenciar a l'Institut del Teatre de Barcelona. Aquest somni adolescent es va anar fent realitat gràcies a l'esforç que hi va posar i especialment per creure en ell mateix. 


 

 
Al principi de la seva carrera va fundar dues companyies teatrals amb les quals va dirigir, produir i interpretar durant 10 anys unes quantes obres de teatre i dues sèries de tele: L'un per l'altre i l'exitòs Plats Bruts (on feia de Lopes). 

Les seves obres han estat estrenades a diverses parts del món com Nova York o Londres i dos dels seus textos teatrals s'han convertit en peli: Excusas i  Krampack. 

I mentre fa de Recio a La que se avecina continua produint obres de teatre, escrivint i treballant en diferents pel·lícules. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: