Aquestes són les 4 coses que has de tenir en comú amb la teva parella, segons els experts

per Redacció, el 25 d'agost de 2019 a les 12:28
Cada parella és un món i, per tant, és molt difícil generalitzar quan es parla d'aquest tema. Tot i això, hi ha diversos psicòlegs experts en aquest àmbit, com Clifford Lazarus, que s'han dedicat a analitzar relacions durant anys i a establir patrons i categories.

Segons aquest psicòleg, si bé és cert que dues persones molt diferents es poden atraure, també ho és que probablement acabin tenint moltes discussions. Així doncs, assegura, millor buscar algú similar a nosaltres. D'acord amb l'expert, aquestes són les 4 característiques que hauríem de compartir amb la nostra parella:



 


Versió sense playbuzz

Temperament
D'acord amb l'expert, les parelles amb un caràcter similar solen ser més felices i estables. Això, però, no vol dir que haguem de compartir totes les característiques de personalitat. Per exemple, si ets una persona tímida, pot ser que sortir amb algú més extravertit t'ajudi a obrir-te. Ara bé, hi ha algunes coses, com la manera d'actuar a l'hora de resoldre conflictes o de prendre decisions, que millor que compartim amb la nostra parella, perquè si no es pot generar un conflicte constant.

El sexe
Entendre's al llit és important a l'hora de mantenir una relació amb algú. Per tant, molt millor si compartim preferències i interessos sexuals amb la nostra parella. Si una persona és molt oberta i li agrada experimentar coses noves, el més adequat és que estigui amb algú que pensi com ella, ja que si surt amb una persona de pensament més tradicional, acabarà frustrada. I el mateix a l'inrevés.

Gustos
Evidentment cadascú té els seus gustos, però tenir-ne alguns en comú pot ajudar a reforçar la relació de parella. Compartir hobbies incentiva a realitzar activitats plegats, a generar noves experiències i a enfortir el vincle entre tots dos.

Plantejament de vida
Una persona ens pot agradar molt, però si tenim una visió del món i del futur molt diferents el més probable és que acabem tallant. És important, doncs, tenir clar quins són els nostres objectius vitals: on ens agradaria viure, si volem tenir fills o no, etc.

Arxivat a:
AMOR I RELACIONS , amor
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: