Vols guanyar un viatge gratis per a tota la teva classe? T'expliquem com ho pots aconseguir!

per Redacció, el 27 d'agost de 2019 a les 10:12
Us imagineu passar-vos el dia a les platges de Menorca amb els amics? O anar fins a Roma i compartir una pizza mentre camineu per la ciutat? I encara millor...Us imagineu fer tot això sense haver de preocupar-vos d'organitzar el viatge?

Doncs és possible! L'agència Bye Bye Group està especialitzada en preparar viatges de final de curs perquè acomiadeu l'ESO de la millor manera possible. Gestionarà el transport, els hotels, les activitats, l'assegurança...


Sona bé no? Doncs heu de saber que a més a més també organitzen altres activitats per a tota la classe com ara escape rooms, humor amarillo i esquiades, entre moltes altres.
 

Ah i això no és tot, gràcies a Bye Bye Group podeu guanyar un viatge gratis per a tota la classe - professors inclosos-! 

I què heu de fer per aconseguir-ho? Molt fàcil, només heu d'omplir el formulari que trobareu més avall. Bye Bye Group es posarà en contacte amb el guanyador, per indicar-li què ha de fer per preparar el viatge gratis! Molta sort!

Seguiu a Instagram Bye Bye Group per veure l'experiència de la gent que ja ha anat de viatge de final de curs!



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: