Li demana al seu nòvio que li compri tampons i la respon amb aquest sorprenent missatge

per Redacció, el 28 d'agost de 2019 a les 10:33
A gairebé totes ens ha passat: que ens vingui la regla i no tenir tampons, ni compreses ni qualsevol altre producte per a la menstruació.

Doncs bé, aquesta és la situació amb què es va trobar una jove la setmana passada. Com que feia poc que el seu nòvio havia anat cap al supermercat, la noia va decidir enviar-li un missatge i demanar-li que li comprés tampons. Fins aquí res estrany.


El sorprenent va ser la resposta d'ell, que li va enviar una fotografia de dos paquets diferents amb la següent pregunta: "Els vol de llima o de llimona?".
 

@broganpaget


Al a noia li va fer tanta gràcia la reacció de la seva parella que va decidir compartir-la a Twitter, on ja acumula més de 135.000 retuits. Als comentaris de la publicació, s'hi poden llegir els missatges d'altres noies explicant anècdotes similars. Per exemple, una jove comenta la confusió que va tenir el seu nòvio, que es pensava que la mida dels tampons estava relacionada amb la mida de la vagina en comptes d'amb la capacitat d'absorció.
Arxivat a:
ACTUALITAT, regla
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: