Zara crea polèmica en fitxar aquesta noia com a model de talles grans: tu què en penses?

per Redacció, el 29 d'agost de 2019 a les 10:07
L'última decisió de Zara no està agradant gents als usuaris de les xarxes socials. El motiu? La cadena de roba ha fitxat Jill Kortleve com la seva nova model de "talles grans". La jove utilitza una 40/42, una talla inferior a la que porten la majoria de noies, segons recll 'Le Parisien'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She back & sweaty

Una publicación compartida de Jill Kortleve (@jilla.tequila) el



Tenint en compte això, no és d'estranyar que moltes persones hagin demanat a Zara que es replantegi la seva política de tallatges. "O tenim totes sobrepès o és que els vostres codis no són bons", escrivia una usuària a Twitter.

De fet, Jill Kortleve es va fer popular fa uns mesos al protagonitzar la campanya de bany d'H&M. Una campanya on no la van catalogar com a "model de talles grans".


Vosaltres què en penseu d'aquesta polèmica?
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: