8 coses sobre Zendaya que potser no sabies

per Redacció, el 6 de setembre de 2019 a les 09:34
Amb només 23 anys, Zendaya ha aconseguit convertir-se en una de les actrius del moment. La seva gran actuació a la sèrie Euphoria i els seus papers en pel·lícules tan conegudes com Spider-Man: Far from Home, li han valgut el reconeixement de la crítica i dels espectadors. Avui us portem algunes curiositats sobre ella que potser no coneixíeu.



 




Versió sense playbuzz

Els seus amics més propers li diuen "Daya" o "Big head". No perquè pensin que té el cap gros, sinó perquè de vegades es tanca en el seu món i dóna massa voltes a les coses.

Segons ha explicat en diverses entrevistes, els seus pares li van "prohibir" sortir amb nois fins que tingués 16 anys, ja que creien que s'havia de centrar en la seva feina com a actriu.

És activista en diversos àmbits: sempre ha lluitat pels drets de les dones, s'ha involucrat en campanyes contra el racisme i actualment és ambaixadora de les Nacions Unides, des d'on lluita per conscienciar sobre la sida.

L'artista ha explicat en diverses ocasions que Zendaya prové de la llengua africana Shona i significa "donar les gràcies".

Una de les seves grans passions és ballar. De fet, va formar part d'un grup de hip-hop i hula anomenat Future Shock Oakland.

Abans de començar a actuar, havia participat en diversos videoclips i anuncis, com el que podeu veure més avall.

Si no hagués triomfat en el món de la interpretació, li hauria agradat ser o professora o jugadora de bàsquet.

Segons diu, un dels seus grans defectes és el desordre: la seva habitació de vegades és un caos i mai es recorda d'on ha deixat les coses.

 
Arxivat a:
RÀNQUINGS, Zendaya, actriu
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: