La confessió d'Ariana Grande sobre la seva salut que ha deixat els fans en xoc

per Redacció, el 2 de setembre de 2019 a les 11:00
Aquest cap de setmana Ariana Grande va cancel·lar un 'meet and greet' amb els seus fans després de patir diversos atacs de pànic. Així ho ha explicat ella mateixa a través de les xarxes socials, on ha confessat que pateix seriosos problemes d'ansietat i depressió.

"Hola amors meus. És hora de ser sincera. La meva depressió i ansietat han estat en uns nivells molt elevats últimament. He estat donant-vos tot el que tenia i tractant de deixar aquests problemes a un costat, però no puc amagar-ho més", ha afirmat la cantant.


De fet, Ariana Grande ha revelat que no sap si serà capaç de mantenir tots els concerts i trobades amb els fans que tenia programats en els pròxims dies. "Tant de bo pogués controlar aquests atacs, però com qualsevol persona que pateix ansietat o depressió sap, ningú pot controlar-los", ha explicat.

Com era d'esperar, els seus seguidors li han fet costat i li han fet arribar mostres de suport i afecte a través de les xarxes socials.

Arxivat a:
FAMOSOS, Ariana Grande
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: