Un adolescent es queda gairebé cec després de menjar aquests aliments durant anys

per Redacció, el 3 de setembre de 2019 a les 10:10
Un adolescent britànic ha patit una pèrdua de visió i d'oïda irreparables després d'alimentar-se durant anys a base de menjar escombraries. Segons informa la BBC, des que va entrar a l'institut, el jove gairebé només consumia patates fregides, pa, i frànkfurts.



Una dieta que li ha causat greus deficiències en certes vitamines i també desnutrició. A més a més, el fet de no consumir ni fruita, ni verdura ni peix també ha fet que els nivells de minerals en el seu cos, com el seleni, disminuïssin de manera dràstica.

Aquestes deficiències alimentàries han malmès la seva oïda i també la seva visió. "Té punts cecs i això significa que no pot conduir i que li resultarà molt difícil llegir, mirar la televisió o distingir rostres", explica una de les doctores que l'ha tractat a la BBC.

És per tot plegat que els experts demanen prendre consciència sobre la nostra alimentació i fer-nos revisions mèdiques de manera periòdica per detectar si hi ha possibles anomalies.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: