Així és la influencer que fa tres anys que no es talla les ungles

per Adolescents.cat, el 5 de setembre de 2019 a les 11:07
S’han posat molt de moda les manicures extravagants amb les ungles llargues. Ara bé, una cosa és dur les ungles llargues i l’altra és no tallar-se-les durant en tres anys!



Aquest és el cas de Simone Christina, una noia alemanya que quan tenia 14 anys va decidir no tornar-se a tallar les ungles. Ara té 17 anys i les seves mans són una cosa digne de veure. Al seu compte d’Instagram mostra molt orgullosa les seves llarguíssimes ungles. A la seva biografia diu: “la vida és massa curta com per no tenir les ungles llargues”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018 💅🏻🖤❤️ #naturalnails #blacknailpolish #nailfoils #blackwidownails #blondewig #gothnails

Una publicación compartida de Simone Christina 💅🏻 (@simone_christina_) el


La jove diu que dedica vàries hores de la setmana a cuidar les seves ungles. En una entrevista al Daily Mail, deia: “No era la meva intenció deixar que em creixessin tant, però a mesura que ho feien, m’arribaven cada cop més missatges positius i s’han convertit en quelcom important per a mi”. A més, la noia assegura que “rentar-me les dents o anar al lavabo no és un problema. Ho dic perquè moltes persones em pregunten pel tema del lavabo quan em veuen les ungles per primer cop”.

“Dutxar-me sí que em costa més. A vegades les meves ungles s’enreden amb els cabells, així que haig de vigilar. També he de vigilar quan em canvio. Encara que les meves ungles no es trenquen, fa molt mal quan em faig estirades amb la roba, així que em canvio molt a poc a poc. Cordar-me una camisa em pot suposar una eternitat”, deia La Christina.
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: