Paula Gonu se sincera més que mai en el seu últim vídeo i explica què li està passant

per Adolescents.cat, el 9 de setembre de 2019 a les 10:24
A Youtube hi ha un pilot de vídeos de influencers i Youtubers que apareixen sense miniatura, amb les lletres en minúscula i amb missatges com: "me explico", "os cuento qué ha pasado", "ésta es la verdad", etc.



La Paula Gonu ho sap i n'és conscient, però tot i així ha sentit la necessitat de gravar un vídeo exclusivament per explicar als seus seguidors i seguidores per què no està bé últimament. I és que la influencer reconeix que tots els seus fans han notat que alguna cosa no anava bé: "No sé, crec que hem creat una connexió com quan amb les teves amigues se us sincronitza la regla", diu.

Però més enllà d'això, Paula Gonu assegura que també ha volgut fer el vídeo per mostrar que el que veiem a les xarxes socials no sempre és la realitat. Ella mateixa explica que no estan passant un bon moment amb l'Àlex, la seva parella des de fa 6 anys. "Quan portes tant temps amb una persona, saps que va a èpoques, a vegades estàs molt bé i altres vegades no tant", reconeix la influencer.

Amb tot això Paula Gonu vol dir que s'han d'acceptar els propis problemes, "no buscar la perfecció", i no voler semblar el que no som. Tots tenim problemes, les parelles passen per problemes, i són situacions que tots i totes viurem en algun moment.

La Youtuber diu que no vol fingir ni mentir als seus seguidors i seguidores: "Sentir-se una merda està bé. Si no existissin aquestes èpoques no valoraríem les bones." A més Gonu diu que aquests moments són necessaris per conèixer-nos millor a nosaltres mateixos, que és bo per a la nostra autoconsciència.

En resum, estem constantment veient gent que sembla tenir vides perfectes a les xarxes socials. Això fa que ens comparem i sentim enveja. És per això que és bo veure la realitat de tant en tant, i està bé que hi hagi persones (i més els influencers) que s'atreveixin a obrir-se i reconèixer els mals moments.

Aquí podeu veure el vídeo sencer, "espero que us serveixi d'alguna cosa", diu Paula Gonu al final:

 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: