T'apassionen les noves tecnologies? Tenim dues propostes que t'agradaran

per Redacció, el 23 de setembre de 2019 a les 13:20
T'apassionen les noves tecnologies? T'agradaria aprendre a crear apps i videojocs? Vols convertir-te en un expert en modelatge 3D i animacions gràfiques? Doncs tenim dues propostes que fan molt per tu: el Grau en Multimèdia, Aplicacions i Videojocs i el CFGS Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius.



A més d'oferir una formació pràctica i encarada al món professional, aquests estudis també tenen una àmplia sortida laboral, des de dissenyador interactiu fins a desenvolupador d'aplicacions, entre moltes altres. I això no és tot: actualment les empreses necessiten incorporar noves tecnologies de disseny i creativitat, per tant, els estudiants formats en aquest sector troben feina de seguida. De fet, segons l'Institut Català d'Empreses Culturals, 8 de cada 10 joves trobarà un lloc de treball en el món digital!

Per tal de resoldre-us possibles dubtes, us expliquem una mica més sobre cada un d'aquests estudis:

 


 Si voleu que us enviïn més informació, podeu omplir sense cap compromís, aquest formulari:








 
Arxivat a:
EDUCACIÓ, UVic, universitat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: