Aquesta sèrie adolescent catalana passa a Netflix!

per NacióDigital, el 19 de setembre de 2019 a les 12:33

Netflix
 estrenarà aquest divendres arreu del món Les de l'hoquei,
 una sèrie sobre un grup de

joves jugadores d'hoquei patins i la seva entrenadora, que lluiten per evitar que el seu equip femení desaparegui mentre s'enfronten a altres reptes fora de la pista. Aquesta ficció està protagonitzada per noves cares i per actors consolidats com Nora Navas o Marc Clotet.


Després de l'èxit a TV3, on ha estat líder d'audiència, especialment entre el públic més jove, la sèrie podrà ser vista ara pel públic de 200 territoris d'arreu del món. Com va passar amb apostes anteriors de Netflix, com Merlí o Polseres vermelles, la ficció s'ha rodat originalment en català i estarà disponible en versió doblada al castellà i a l'anglès.

Recentment guardonada al Festival de Vitòria amb el Premi CIMA a la igualtat, Les de l'hoquei ha estat reconeguda com una producció innovadora pels seus plantejaments i amb una clara vocació feminista. Concebuda, escrita i dirigida per dones, la sèrie aborda temàtiques relacionades amb la família, les relacions, la identitat sexual, la immigració o l'adolescència, des d'una perspectiva jove i de gènere.

Les de l'hoquei és una producció de Brutal Media per a Televisió de Catalunya, i consta de tretze capítols d'una hora de durada cadascun. El projecte té el seu embrió en el projecte final de carrera d’unes estudiants universitàries que han format part de l'equip de guió: Ona Anglada, Laura Azemar, Natàlia Boadas i Marta Vivet.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: