Aquesta atracció de PortAventura World ha estat escollida com la millor d'Europa

per Redacció, el 20 de setembre de 2019 a les 09:14
PortAventura World ha rebut dos guardons als European Star Award 2019, els premis atorgats pel grup de comunicació Kirmes and Park International. Segons informa la companyia, "Street Mission" ha rebut el premi de la millor nova atracció d'Europa i "Shambhala" el de la millor muntanya russa d'acer del continent.

"Street Mission" ofereix una aventura interactiva en què els visitants han d'ajudar el detectiu Coco a resoldre una missió secreta. Per això, s'embarquen en unes vagonetes amb forma de taxi i circulen per un recorregut d'experiències en tres dimensions, que compta amb nombrosos animatronics i tecnologia videomaping en 3D.

 

Per la seva banda, "Shambhala" és la muntanya russa més alta i amb la caiguda més llarg del parc, i es troba dins el grup de les "hypercoaster" –atraccions que es caracteritzen per una gran mida i alçada. A més, assoleix una velocitat màxima de 135 quilòmetres per hora.
 

Els premis European Star Award són un dels guardons més importants en el sector dels parcs temàtics i de l'entreteniment familiar arreu d'Europa.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: