La «finezza» de Dorian i El Petit de Cal Eril tanquen el Mercat de Música Viva

per Roger Font, el 22 de setembre de 2019 a les 22:35
Per sort, totes les previsions meteorològiques que apuntaven a tempesta no s'han complert i l'únic esclat que han presenciat els centenars de persones que s'han congregat a la plaça Major de Vic ha estat el de llum, color, globus i electro-pop de Dorian. Els barcelonins eren els caps de cartell d'aquesta 31a edició del Mercat de Música Viva i han demostrat, perquè són un dels grups més en forma del panorama estatal i perquè triomfen a l'Amèrica Llatina. Porten un xou solvent, mil·limetrat, gairebé,  on totes les peces estan al seu lloc i funcionen com un rellotge suïs. Aquest dissabte, però, els ha faltat so.

A la plaça li ha costat entrar en erupció en un concert in crescendo, perquè han reservat per al final Arrefice i A cualquier otra parte. Fins a aquest moment totes aquelles lletres i finezza en les melodies no han acabat de transportar un públic que ha viscut el concert un punt fred i distant. Tot i això, a les acaballes, gràcies als grans hits, han fet ballar i saltar el públic que avui estava a l'expectativa.

 

Dorian, durant el concert a la Plaça Major de Vic Foto: Albert Alemany


La tormenta de arena o Los amigos que perdí sí que han alçat els ànims, així com Ara, cançó en català que ha servit per encarar la recta final. Els fans més fervents esguardaven les primeres files i cantaven noves creacions com Justicia universal, cançó política sobre el canvi climàtic i els paradisos fiscals, Algunos Amigos o Buenas intenciones. Tot plegat, durant més d'una hora d'un concert que, malgrat no ha omplert la mastodòntica plaça, els que hi eren, no oblidaran. Dorian ha creat amb les seves lletres uns paradisos artificials que s'acosten força als amors adolescents que tots hem tingut. Els vam crear, els vam viure i, al final, sempre necessitem tornar-hi.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: