Vols tenir els llavis més grossos? No segueixis aquest famós truc, és perillós

per Adolescents.cat, el 23 de setembre de 2019 a les 09:07
Moltes persones desitjarien tenir els llavis més gruixuts, ja que és una part de la cara molt sensual amb la que sovint ens fixem. És per això que s’han provat trucs molt diferents (i molt bojos) a les xarxes socials. Alguns d’ells, però, podrien suposar un risc per a la nostra salut.



És el cas de l’última moda a Instagram per fer l’efecte de tenir els llavis més grossos. Consisteix en posar-se cola instantània sobre el llavi i enganxar-hi el llavi superior. Aquí pots veure un exemple:
 
El repte s’ha estès sobretot a Estats Units, on els dermatòlegs ja s’han posat molt estrictes amb la pràctica d’aquest repte: “Aplicar cola per tenir els llavis més grossos és una mala idea per moltes raons”, deia Shari Marchbein, dermatòloga, a un mitjà americà.

“L’ingredient principal de la cola és el cianoacrilat, que pot ser extremadament irritant per a la pell i causar fortes reaccions al·lèrgiques que poden provocar, vermellor, pell inflada, butllofes, infeccions i cicatrius permanents”, afegia Marchbein.

Així que ja ho veus, encara que potser ho hagis vist a TikTok  i t’hagin vingut ganes de provar-ho, no ho facis!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: