Aquestes són les 6 millors sèries de l'any, segons els premis Emmy

per Victor Rodrigo, el 23 de setembre de 2019 a les 09:37
Fleabag és la gran protagonista de la cerimònia dels Emmy 2019. La gala dels premis de sèries de l'Academia de Televisió de Hollywood ha premiat amb quatre guardons a la comèdia britànica, una de les grans revelacions d'aquest any. Joc de Trons ha estat la segona gran destacada de la nit, en l'acomiadament oficial d'una de les produccions més mediàtiques, famoses i premiades de l'última dècada. Fleabag ha aconseguit quatre estatuetes, inclosa la de millor comèdia i millor actriu principal en comèdia.

La gran sèrie insignia d'HBO, per la seva banda, s'ha endut l'Emmy principal: el de millor sèrie de drama. S'ha emportat un segon premi, el de millor actor secundari per a Peter Dinklage, que se suma als altres deu que van aconseguir la setmana passada en l'apartat tècnic. Joc de Trons va aconseguir fins a 32 nominacions als Emmy, un record absolut en la història dels certaments. La minisèrie Chernobyl, un dels majors èxits de 2019 (també d'HBO) s'ha endut tres premis, sent la clara vencedora de la seva categoria, la de minisèrie o telefilm. Us deixem amb els premis més destacats: 

 


Si no pots veure el playbuzz, espera uns segons o torna a carregar la pàgina. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: