5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 28 de setembre de 2019 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?



 


Versió sense Playbuzz:

El 25% dels usuaris d'Instagram pugen més de tres fotos diàries. De fet, cada dia es publiquen més de tres milions d'imatges!

Si veieu un gat amb el pèl de 3 colors diferents, hi ha un 99,7% de probabilitats que sigui una femella, ja que degut a l'herència lligada al sexe, només les gates poden tenir més de 2 tons.

La paraula IKEA prové de les inicials del seu fundador Ingvar Kamprad (I.K.) i de les primeres lletres d'Elmtaryd i Agunnaryd, que són la granja i el poble on es va criar.

Freddie Mercury feia servir un piano com a capçal de llit. Va aprendre a tocar estirat i del revés per si li arribava la inspiració en llevar-se. 

Tot i que se n'han detectat pocs casos, hi ha persones que són al·lèrgiques al semen. Els símptomes són similars als d'una infecció d'orina o fongs: picor, coïssor i inflamació.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, curiositats
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: