Per fi s'ha creat la joguina que haguessis volgut tenir

per Adolescents.cat, el 25 de setembre de 2019 a les 11:18
Per desgràcia, moltes joguines encara fan grans distincions de gènere. Nines guapes amb cossos esvelts i roba i cases de color rosa per a les nenes i cotxes i ninots valents per als nens. I és que des de ben petits ens eduquen segons uns rols de gènere establerts i això dificulta que un nen vulgui cuidar una nina o cuinar i que una nena no s’apunti als partits de futbol o carreres de cotxes que es fan al pati.

Per tot això, la famosa empresa de joguines Mattel, ha dissenyat el primer ninot sense gènere. Es diu “Creatable World” i és de gènere inclusiu, amb sis tons diferents de pell, sense maquillatge ni formes corporals definides. Així doncs els infants poden crear totes les opcions possibles per al seu ninot. Cabells curts i roba de flors, una dessuadora amb faldilla... el que sigui per trencar les barreres de gènere imposades per la societat.


Kim Culmone, vicepresident de Mattel Fashion Doll Design deia: “vam descobrir que als petits no els agrada que els diguin quines joguines són per a nenes o per nens, prefereixen decidir-ho ells mateixos i tampoc els agrada que els pautin com jugar. Són molt conscients del seu temps de joc i volen opcions”.

Aquí pots veure en què consisteix la joguina “Creatable World”:




Què et sembla la idea? Explica’ns-ho als comentaris!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: