La Vida Sense La Sara Amat, finalista al premi San Sebastián

per Redacció, el 26 de setembre de 2019 a les 16:51
La Vida Sense La Sara Amat ha quedat finalista al Festival de Sant Sabastian en la categoria de pel·lícula que millor reflecteix els valors del lloc on s'ha rodat! Com recordareu, el film protagonitzat pels actors de converses, ja es va emportar dos premis al BCN Film Fest el passat maig.

La pel·lícula ens explica la història d'en Pep, un noi de 13 anys que està completament enamorat d'una noia del poble dels seus avis, la Sara Amat. Una nit d'estiu la Sara desapareix sense deixar cap rastre. Al cap d'unes hores, el Pep se la troba amagada a la seva habitació. La jove li explica que ha fugit de casa i li demana de quedar-se amb ell.


Encara que el Pep sap que el poble sencer l'està buscant, accedeix i es converteix en el seu protector i còmplice durant els últims dies abans que tots dos marxin del poble. El noi es veu obligat a viure una doble vida: ha de mentir a tothom i també ha de satisfer les demandes de la Sara, que el posarà a prova i el farà madurar de cop abans del final de l'estiu.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: