8 curiositats que no t'han explicat sobre «Élite»

per Redacció, el 5 d'octubre de 2019 a les 06:00
Élite és, juntament amb La Casa de Papel, una de les sèries espanyoles amb més èxit de Netflix. La segona temporada, estrenada fa poques setmanes, ha aconseguit atrapar de nou milions d'espectadors. És per això que avui hem decidit portar-vos algunes curiositats que potser no coneixíeu:

 


Versió sense playbuzz
Dana Paola, l'actiu que interpreta la Lu, va estar a punt de no participar en la sèrie per culpa del correu electrònic. El mail que li van enviar convidant-la al càsting va anar a parar a la secció d'spam i no el va llegir. Mesos després, però, ella i els productors de la sèrie van aconseguir posar-se en contacte.

Élite va trencar rècords i es va convertir en la sèrie més maratonejada durant el cap de setmana de la seva estrena.

Carlos Montero, un dels creadors de la producció, va explicar que es va inspirar en Gossip Girl i Riverdale per elaborar la trama i els personatges.

Jorge López, conegut per les seves feines en projectes Disney, va confessar que li va costar molt despullar-se davant la càmera. "Va ser super difícil perquè era el meu primer nu i per tant, la primera vegada que m'havia d'enfrontar a una cosa així".

En un principi Aron Piper, l'actor que interpreta Ander Muñoz, havia de donar vida a Samuel García. Finalment, però, els creadors de la sèrie van decidir atorgar-li un altre paper.

Els passadissos i els exteriors de Las Encinas, l'institut de la sèrie, són els de la Universitat Europea de Madrid, centre on es roda al producció. 

Durant el rodatge de la primera temporada d'Élite es van formar dues parelles: la de María Pedraza i Jaime Lorente i la d'Ester Expósito i Álvaro Rico. Aquests últims van posar fi a la seva relació fa poc, però continuen sent amics.

Tot i que la sèrie compta amb actors coneguts, també aposta per nous talents com Omar Ayuso i Claudia Salas. És el primer cop que els artistes participen en un projecte per a televisió.
Arxivat a:
CINEMA I TV , Élite
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: