Així és la nova (i sorprenent) funció que arriba a WhatsApp

per Redacció, el 2 d'octubre de 2019 a les 10:15
WhatsApp està provant una nova funció que permetrà "autodestruir" els missatges. En concret, l'app deixarà que els usuaris programin aquelles converses que volen que "desapareguin automàticament", segons ha explicat la companyia en un comunicat.



Quan aquesta funció estigui activada, es podran seleccionar els missatges que es volen "autodestruir" a través de la secció "configuració". A més a més, també es tindrà l'opció d'escollir cada quant es volen esborrar les converses de manera automàtica.

Així doncs, per exemple, els usuaris podran ordenar a WhatsApp que els missatges d'un xat en concret s'autodestrueixin cada cert temps –cada dia, cada setmana, cada mes, etc.-.

D'aquesta manera s'aconseguirà alliberar espai i també augmentar la seguretat, ja que serà més difícil que es filtri informació privada o confidencial.

Què en penseu? Trobeu útil aquesta nova opció?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: