Neix la filla de Laura Escanes i Risto Mejide

per Redacció, el 3 d'octubre de 2019 a les 09:45
Ahir a la nit va arribar al món la Roma, la filla de Laura Escanes i Risto Mejide. Així ho van explicar ells mateixos a través dels seus comptes d'Instagram on, de moment, no han compartit cap imatge de la petita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya estás aquí 🖤

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el


La parella va fer públic l'embaràs el passat 25 de febrer, després de setmanes de rumors. Un mes més tard anunciaven el sexe i el nom de la nena, lligat a un viatge molt especial que havien fet el 2018 a Roma.

Durant aquests 9 mesos la influencer i el presentador han estat compartint la preparació per l'arribada de la seva filla: la decoració de l'habitació, la roba...ara per fi, en podran gaudir plegats. Esperem que els hi vagi molt bé.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: