Digues què veus primer i et direm com ets

per Adolescents.cat, el 4 d'octubre de 2019 a les 10:38
Per les xarxes socials corre un test mental que segur que t'encantarà fer. Es tracta que et miris la imatge i ens diguis quin animal hi veus primer, això dirà molt de la teva personalitat.

Doncs bé, què veus primer en aquesta imatge?

 


El Tigre: L'hemisferi esquerre del teu cervell és més actiu que el dret. Ets una persona analítica, molt orientada a aconseguir els seus objectius i organitzada. Quan t'enfrontes a un problema, tendeixes a ser lògic, calculador i objectiu.


No obstant això, a vegades penses massa en les decisions que prens, verificant que hagin estat les correctes, per la qual cosa tendeixes a ser inflexible. Per tant, és recomanable que escoltis l'opinió dels altres i que també la tinguis en compte.

Els teus trets de personalitat són:

1) Planificador: Fas totes les teves coses d'una manera planificada, com en una llista de tasques pendents.

2) Precís: tens les teves metes fixes i coneixes el camí a seguir per a aconseguir-les.

3) Racional: les emocions i els sentiments no t'impedeixen aconseguir les teves metes.

4) Lògic: tens aptituds per a les matemàtiques, ciències i les idees seqüencials.

5) Realista: el teu món és molt real. En ell no hi ha lloc per als contes de fades i la ficció. D'igual manera, per més elevats que puguin semblar els teus objectius per als altres, tu saps que són reals i assolibles.

El Mico: L'hemisferi dret del teu cervell és més actiu. Ets una persona creativa que està plena d'idees innovadores. Quan t'enfrontes a una situació difícil, confies més en la teva intuïció (gairebé sempre encertes) que en el pensament crític.

Saps perfectament bé que cada pas que dónes en la teva vida és una lliçó per a tu i que fins i tot perdre és avançar cap a l'assoliment de les teves metes. Per a tu, el viatge és més important que l'objectiu. Com que ets un somiador, sovint et quedes pensant en el teu propi paradís. Per a tu és essencial “posar els peus sobre la terra” a vegades, adonar-te de la realitat i prestar una mica més d'atenció al món que t'envolta.

Els teus trets de personalitat:

1) Impulsiu: fas coses espontàniament. Tens l'habilitat de veure-ho tot d'una manera diferent als altres.

2) Emocional: et preocupes molt per les coses. Passes temps reflexionant i actuant sobre la base dels sentiments.

3) Creatiu i artístic: ets expert en música, art i altres disciplines creatives.

Des del mateix missatge viral es deia: PERÒ SI NO HAS VIST QUE LI MANCA UN ACCENT A "QUÈ" I LA PARAULA "VES" ESTÀ ESCRITA AMB "Z", MÉS QUE BUSCAR EL TEU PERFIL PSICOLÒGIC, HAS DE REPLANTEJAR-TE SERIOSAMENT ELS TEUS CRITERIS ORTOGRÀFICS.

I tu, què has vist primer? Explica'ns-ho als comentaris!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: