Estrenem en exclusiva el vídeo lyrics de La mala sort, la cançó de Roger Argemí que no pararàs d'escoltar

per Redacció, el 4 d'octubre de 2019 a les 12:45
Avui tenim la sort de presentar en exclusiva el vídeo lyrics de La mala sort. Una cançó brutal de Roger Argemí, en què també hi col·labora el músic Manu Guix.

El tema té una tornada que no podreu parar d'escoltar i transmet un missatge que mai hauríem d'oblidar: el de lluitar pels somnis.


La mala sort forma part del nou disc de Roger Argemí, que inclou 11 històries compostes i interpretades per ell mateix. El recull de cançons, que es poden escoltar a totes les plataformes digitals, van des del pop més fresc, passant per la balada, però també l'R&B.


Recentment, Roger Argemí ha aparegut amb la seva cançó Ara te'n vas a la sèrie Les de l'hoquei. A més, ha compost Loco por sentir, la BSO oficial de la sèrie de GolTV La empresa más loca del mundo.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: