6 maneres d'acabar una cita que no t'està agradant

per Adolescents.cat, el 14 d'octubre de 2019 a les 09:20
A vegades pensem que algú ens agrada molt o hi hem estat parlant durant molts dies i arriba el moment de quedar per comprovar com va la cosa. En el millor dels casos va súper bé i us torneu a trobar. Però hi ha altres vegades en què no va com s'esperava i la cosa es torna una mica incòmode per a tu o pels dos.

Si vols dir-li adéu a l'altra persona però ho vols fer bé, de forma agradable i natural (que és com ha de ser sempre), aquí tens 6 frases que pots fer servir:


“Avisa’m quan siguis a casa per saber que has arribat bé!” Dient aquesta frase no només mostres interès en el benestar de la persona, sinó que també és una cosa que es diu molt sovint entre amics i amigues. D’aquesta manera, quan et digui que ja ha arribat, podràs dir-li a través de missatge que no sents el que esperaves.

“Bona sort en la _____ d’aquesta setmana!”. Si no saps gaire què dir per tallar-li el rotllo i marxar, desitja-li sort en alguna cosa que t’hagi dit que ha de fer aquesta setmana. Desitja-li sort en el que puguis recordar, això el/la farà sentir bé i et donarà peu a acomiadar-te.


“Gràcies pel cafè” o el sopar, refresc o per la companyia en sí. Si dius això no dones peu a seguir amb la conversa, perquè l’únic que et pot dir l’altra persona és “de res!”. 

“Ja saps com anar a casa, no?” Quedarà bé perquè t’assegures que et preocupes i li pots donar unes quantes direccions, una abraçada i dir adéu!

“Fes-li un petó al teu gosset de part meva!” perquè, desafortunadament, mai coneixeràs el seu gos per poder-ho fer tu. És una frase que et pot funcionar si n’heu parlat durant la trobada i que també et pot donar peu a acomiadar-te de forma simpàtica.

“Honestament, crec que la cita no ha anat com esperàvem”. Dir la veritat sempre és una bona opció, tot i que no tothom s’hi atraveix. Però és com queda més clar, sens dubte!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: