Recordes les «role models?»: aquí en tens una de molt especial

per Redacció, el 21 d'octubre de 2019 a les 14:00
L'altre dia us parlàvem d'Inspiring Girls, un projecte que té com a objectiu empoderar les noies i la seva ambició professional. Com? Doncs donant a conèixer "role models" o referents femenins: dones brillants que destaquen en tot tipus d'àmbits professionals i que són una inspiració.

Per a fer-ho han creat Inspiring Girls Video Hub, una plataforma on podeu trobar entrevistes a professionals de moltíssims sectors, com per exemple a la Therese Jamaa. I per què us parlem d'ella? Doncs perquè hem mirat el seu vídeo i ens hem quedat impressionats.


Actualment la Therese és la directora general de GSMA - Mobile World Capital Barcelona, una associació que representa més de 750 operadors mòbils i 400 empreses relacionades amb aquest sector! A més a més, la seva companyia és l'encarregada d'organitzar esdeveniments tan importants com el Mobile World Congress i el Yomo.


I que l'ha inspirat a arribar fins aquí? "La meva mare i la seva força i valentia. Va haver de fugir de la Guerra del Líban amb mi i els meus germans petits fins a arribar a París. Així que quan tinc dubtes o problemes, m'aturo un moment i penso que no és res comparat amb el que va viure ella. Això m'ajuda a recuperar forces i prendre decisions".

I és que el més important per seguir endavant i aconseguir els teus objectius, és creure't que ho pots fer. Com diu la Therese: "Pensa que triomfaràs i segur que trobaràs la manera de superar els obstacles"!
 
Resultado de imagen de applause jennifer lopez gif
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: