5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 26 d'octubre de 2019 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?



 


Versió sense Playbuzz:

Aquest 2019 s'ha estrenat un documental basat en fets reals d'aquells que costen de creure. El film explica la història de Lorena Bobbit, una dona que es va fer famosa als anys 90 després de tallar el penis al seu marit i tirar-lo per la finestra del cotxe. Es pot veure a Amazon Prime Video i es titula Lorena.

En algunes zones de l'hemisferi nord creix l'eucalyptus deglupta o arbre de Sant Mart. El seu nom, com podeu veure en la imatge, prové de la multitud de colors que podem trobar en el seu tronc i que van canviant amb el pas del temps.

Kanamara Matsuri, així s'anomena el festival del penis que se celebra cada primavera a Kawasaki (Japó) en honor a la fertilitat. El tema principal d'aquesta festivitat és l'òrgan sexual masculí, el qual es troba present en tot moment durant les desfilades.

Abans d'aparèixer a Hannah Montana, Miley Cyrus ja havia treballat d'actriu: quan només tenia 10 anys va participar en la famosa pel·lícula de Tim Burton Big Fish.

Les persones amb penis tenen entre 3 i 5 ereccions cada nit de manera involuntària. És un mecanisme que té el cos per mantenir els teixits oxigenats i en bona forma.

Arxivat a:
RÀNQUINGS, curiositats
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: