Logotip de Adolescents.cat

4 malalties molt pertorbadores que no coneixies i són reals

per Redacció, el 28 d'octubre de 2019 a les 08:39
Aquestes són algunes malalties molt poc habituals i que s'han investigat molt poc. Algunes poden arribar a semblar extretes d'una pel·lícula de terror però, malauradament, són reals.

 


Versió sense playbuzz:

La síndrome de l'home roca
Es produeix per culpa d'una estranya mutació genètica. La musculatura, els lligaments i els tendons es comencen a convertit lentament en ossos. Això provoca un fort dolor a la persona i també problemes de mobilitat.

El deliri de Fréigol
Està considerat un trastorn psíquic de tipus paranoic. La persona que el pateix creu que tota la gent que hi ha al seu voltant és, en realitat, una mateixa persona que té la capacitat de canviar la seva aparença i està intentant enganyar-la.

La síndrome de l'home llop
També és produeix per una mutació genètica. La pateixen 1 de cada 1.000 milions de persones. Aquesta malaltia provoca un creixement descontrolat de pèl per tot el cos. El problema és que els que la pateixen tenen 5 milions de fol·licles pilosos més del que és habitual.

La síndrome d'Alícia al País de les Meravelles
És una condició neurològica que afecta la percepció visual. Les persones que la pateixen veuen les persones i els objectes molt més petits del que és normal i els és pràcticament impossible saber si tenen les coses molt a prop o molt lluny.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: